Laksoppa

_dsc8113

Bästa vinet!

_dsc8125-2

Mycket färsk dill och smör.

_dsc8133-2

_dsc8135-2

Ny maträtt för oss som vi definitivt kommer att laga igen. Tyvärr är laksäsongen jättekort, så det är väl typ i januari-februari som man får lake i butikerna. Dessutom är det tydligen väldigt populärt för Rasse fick åka till två välförsedda butiker för att få tag på en. Mysig kväll som avslutades med tre avsnitt Santa Clarita diet. Nu har vi kollat klart den serien och ska försöka hitta en ny att följa.

Glad torsdag!

En kommentar på “Laksoppa

  1. Åt också lake några veckor sedan på Fisken på Disken! Faktiskt en sjukt god fisk som i varje fall jag typ aldrig äter. Borde definitivt äta mera för de e ju sjukt gott! O er middag ser förresten mega god ut 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s