Lördis

img_20170219_080903_006

img_20170219_080703_012

Så skön lördag. Åt lång frukost, städade hela huset och njöt av solen ute på trappan. Rasse har räddat en palm från sitt jobb som annars skulle ha dött. Nu får den förhoppningsvis ett bra liv här hos oss.

img_20170219_080804_102

Kl. 16:30 hade vi bord på The Cock. Vi hade siktat in oss på ostron och champagne till förrätt, men ostronen var slut…….. Sååå vi delade på tre små rätter istället. Riktigt gott. Tyvärr har jag varit uppe ooch mått riktigt illa halva natten så jag misstänker att det var något med maten. Hmm. Men hur som helst, både maten och drinkarna får väl godkänt. Efter middagen hade vi biljetter till Ingvar! på Svenskis. Var först lite skeptisk, men den blev bättre och jag rekommenderar den varmt. Vi avslutade med ett par öl på Birri. Bra kväll om man räknar bort illamåendet. Nu mår jag bättre och ska ha en kort jobbdag innan jag får åka till mamma och pappa för att mysa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s