Ostfondue

_dsc8062

Mums vad gott med ostfondue! Vi blev sugna igår kväll så vi åkte och köpte ingredienser till en ganska enkel fonduekväll. Det bästa är ändå alltid brödet så det är inte så mycket som behövs.

_dsc8063

Vi är fortfarande supernöjda med vårt bord och fortfarande supermissnöjda med tapeterna, men vi är för lata för att tapetsera/måla om så vi får bara täcka in alla fula väggar med tavlor och snygga, långa gardiner.

Annars så jobbar jag mycket och är mycket i skolan. Saknar att vara hemma. Men, med våren kommer också mera hemmatid (förhoppningsvis). Ikväll var planen att göra massa skolarbeten, men efter en lång dag och en god och pratig middag med Ale så var jag så slut som människa så det enda jag orkade var att ta en het dusch. Nu blir det Gilmore girls, varv nummer två.

En kommentar på “Ostfondue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s