Distansen

img_20161201_144632

img_20161201_144550

IMG_20161201_195232.jpg

Idag var det inte roligt att vakna pga för lite sömn. Hotellet hade en tangokväll igår och spelade musik svinhögt ända till kl.23:30. Jag kunde inte sova alls vilket har gjort att hela dagen har varit lite seg. Började i alla fall tidigt med en dubbellektion i en liten liten skola och efter det väntade skolarbeten. Puh. Har så behövt den här veckan av distans till vardagen hemma (förutom Rasse, saknar honom så myckeeeet) som var 5 före att göra mig helt slut. Fick en riktig energipåfyllning när jag gick till Olofsborg idag. Att ha ett lugn i kroppen är så viktigt för mig!

Nu ska jag sova sista natten i Nyslott för den här gången, kan dock definitivt tänka mig att återvända någon vacker sommardag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s