Tb

Alltså snart börjar det räcka med vinter för min del. Är helt nöjd med den mängd kyla och mörker vi fått hittills och behöver inte mera. Varannan dag ungefär är jag inne på Tjäreborgs sidor och kollar deras sista minuten resor och det finns vissa så bra deals. T.ex Gambia två veckor för ca 650€. Rasse är till och med sugen på att resa. Nå, istället för en riktig resa tar vi en liten tillbaka blick till sommarens NY resa:

_dsc7324

_dsc7110

_dsc7045

_dsc6998

_dsc6968

Inom den närmaste framtiden har jag ändå två weekend resor inbokade, en till Stockholm nästa vecka och en till Estland i januari. Restaurangtips i Tallinn är välkomna!

Den tredje kvällen här i Nyslott på Casino spa hotel har jag tittat på det tredje avsnittet Gilmore, skrivit en sida essä och ätit en falafel-rulle. Inget att klaga på med andra ord.

Sov gott!

 

3 kommentarer på “Tb

  1. Leib et aed (typ, leib hette de i alla fall) kommer inte göra dig besviken! Känt för sitt svartbröd- där av namnet leib=leipä! Kolla menyn på nettin, helt fantastisk mat och vin till ett pris man inte får i helsingfors. Plus att det ligger på jätte kiva innergård/park!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s