Halloumi-avocado

img_20161124_193713

img_20161124_194257

Middag idag: halloumi-avocado pita.

Det är mycket på jobbet nu, vi har haft gäster hos oss den här veckan så dagarna har blivit långa och intensiva. Imorgon fortsätter det med fullspäckad dag 09-22. Och hela nästa vecka är jag på arbetsresa i Nyslott. Får hemlängtan bara jag tänker på det.

Nu ska jag snabbt ändra lite i en skoluppgift och sedan lämna in den innan jag får sova. Borde också förbereda en massa saker inför lördagen men jag tror att det får vara ikväll, behöver vila lite.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s