2 tips

img_20161123_101245

Tips nr 1:

4 stora potatisar, typ 6 morötter, 2 lökar, en klyfta vitlök, passligt mycket basilika och persilja, ca 5-6 dl vatten två buljongtärningar, 2 dl grädde, peppar, paprikapulver. Mix. Toppa med t.ex. getost, creme fraiche och basilika. Så enkelt och mycket billigt. Jag får hålla mig till billig mat nuförtiden, får nämligen högst antagligen betala tillbaka en hel del pengar till fpa inom en snar framtid. Tjoho…

img_20161123_101351

Tips nr 2:

Om du inte behöver spara pengar är den här sekten som heter Dr.Loosen ett mycket bra val. Ganska dyr, men värt det ifall man firar något. Den är gjord på riesling och det märks verkligen i smaken, så god! Rasse överraskade med den igår kväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s