Pa to ta na kako

img_20161104_081321

För ett par dagar sedan fick jag jättelust att baka så jag gjorde det. Det blev en hallon-mascarponemousse kaka med lemoncurd och mjölkchokladganache. Toppad med tranbär. Har en bit kvar i kylen som jag längtar efter att få ta till eftermiddagskaffet efter jobbet. Ikväll ska vi sätta upp de sista fönsterlisterna i köket, städa och handla inför morgondagens brunch. Jag och Karre ska fira att vi fått vår kandidatexamen med en liten brunch. Igår läste jag igenom min avhandling för första gången från början till slut. Den är förvånansvärt intressant faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s