Feminist, javisst

img_20161026_174113

img_20161026_183154

img_20161026_174027

Hej hej. Är ensam hemma och har just ätit pasta med gädda och svampsås. Efter att jag tog bilden sprutade jag ketchup på maten, mmm! Före jag åt tog jag in de färgglada lyktorna som varit ute sedan vappen, dessutom städade jag upp alla nerrivna tapeter från det blivande vardagsrummet.

Läste förresten ut Livet & patriarkatet idag och den rekommenderar jag alla att läsa. Vill inte att den ska vara slut redan! Boken väckte många tankar och jag blev påmind över hur viktigt det är med feminism. Igår kväll pratade vi om jämställdhet med Rasse och det är någonting som vi kommer att fortsätta göra eftersom det är viktigt att påminna sig själv om att vi faktiskt kan göra saker för jämställdhet i vår vardag. En sak som blev säker under gårdagens diskussion var att det kommer bli svårt att bestämma vem av oss som ska ta ut mest föräldraledighet om vi får barn någon gång. Vi vill ju båda, men vi får väl kompromissa och dela jämnt.

Har godis och netflix inplanerat resten av kvällen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s