Köttisar

img_20161020_194627

img_20161020_194734

Efter att ha åkt runt och kollat på soffor och matbord hade vi ingen lust att laga mat så vi tog ett sista stopp på Ikea för att äta köttisar ❤ Hittade ett så fint matbord, hel ek, över 2m långt och så snygg dansk design. Tyvärr var det ganska dyrt så vi får spara lite innan vi kan köpa det hehe.

Imorgon är det fredag, tjoho! Vi ska åka och försöka fiska upp de sista kräftorna och ha en sista kräftskiva för detta år. Ska bli så roligt. Lande, god mat, roligt folk, bastu, vin samt en och annan kräfta.

4 kommentarer på “Köttisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s