Bröllis

Välkommen till Bröllopskategorin. Vi ska inte gifta oss på länge, men jag tycker det skulle vara synd att inte njuta av all planeringstid som finns, så därför har jag redan börjat pinteresta flitigt och så har vi börjat fundera på gästlista osv. Vi vill att vår dag ska vara avslappnad och fruktansvärt rolig. Ingenting ska vara ett stressmoment och därför är det ju himla bra att börja planera redan nu. Vi har bestämt datum och plats vilket är jätteroligt för nu går det ju att visualisera hur det kommer att bli sedan. Så hjärtligt välkommen att följa med planeringen!

2 kommentarer på “Bröllis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s