Roadtrip

_dsc7592

_dsc7618

_dsc7631

_dsc7639

_dsc7648

_dsc7668

senast-overforda86

_dsc7704

Här är några bilder från vår Sverige-Danmark-Tyskland-Belgien-Nederländerna resa. Vill verkligen, verkligen åka tillbaka till Mosel, det var så sjuuuukt vackert och trevligt där, Bröllopsresa kanske hehe?

Idag har jag varit på jobbet och fått en förlovningspresent av mina kollegor, så snälla! Efter jobbet har jag städat i 2h, men det ser fortfarande ut som jag vet inte vad här hemma. Har också packat inför helgen, ska till Köpenhamn på flick-weekend ❤ Sådant denna onsdag.

 

2 kommentarer på “Roadtrip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s