Lite helg

Halvdag på jobbet idag pga kristi flygare imorgon! Vid lunchtid åkte jag efter mitt nya pass, gick hem, öppnade bikinisäsongen, njöt i ett par timmar, tog en promenad, gjorde lite hemmaspa och nu sitter jag i kvällssolen och äter grekisk sallad, läser en ny bok och njuter av sommarens första glas rosé.

IMG_20160504_183654

IMG_20160504_183941

Livet alltså! Annat som hänt de senaste dagarna: nya jobbet har börjat utmärkt, igår kväll var jag, Rasse, pappa och farmor på pjäsen Kaksi matkaa Israeliin, rekommenderar varmt. Och så har jag ju bokat en resa till el Stockholmo, åker dit över Eurovision helgen. Ska dock inte vara nära globen alls, vill helst sitta på en terrass, äta god mat och se på finalen hemma hos Jelly i hennes soffa.

Höres!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s