Köket klart för vappen

Senast överförda79

_DSC6772

Är helt slut! Veckan har varit väldigt tung, men som tur är så har jag världens finaste familj och vänner. Idag har jobbat på hela dagen för att få golvet i köket klart till lördagen. Måste säga att jag inte trodde att jag kunde lägga golv helt ensam, men uppenbarligen gick det utmärkt. Här ovan kan ni se några kvällsbilder från köket. Har också handlat all mat, blommor, pynt och ballong inför vappen, tjoho!

Imorgon ska jag städa och sedan åka och plocka upp Jelly till flygfältet ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s