Bryssel

Varning för många bilder från vår resa till Bryssel.

_DSC6448Första kvällen. Burgare på Ellis vid place jourdan, mega gott!

Senast överförda77Dag två hann vi med en hel massa. Turistade, hälsade på i parlamentet, åt lunch vid grand place, såg Manneken Pis, Jeanneke Pis och också Zinneke Pis.

_DSC6527

_DSC6532

_DSC6552När vi sett alla viktiga sevärdheter satte vi oss i solen innan vi promenerade till Brussels beer project som är ett bryggeri/pub.

Senast överförda78Vi provsmakade 9 olika ölsorter och det var superroligt och lärorikt. Medan vi provsmakade ölen ringde vi och bokade bord till mano a mano som serverade magisk pizza och en otroligt god amarone till. Tyvärr inga bilder därifrån.

_DSC6572Sista stopp för kvällen var Gin baren, aaah! Den här dagen präglades helt tydligt av god mat och god dryck.

Senast överförda76

_DSC6581På lördagen gick vi runt i stan igen, shoppade lite och chillade mest.

_DSC6591

_DSC6601Söndag var nog bästa dagen tror jag. Torg, sol, ostron, champagne, uteservering, promenad, frites och till sist tapas middag hemma hos Beata.

Senast överförda75

_DSC6613

_DSC6647

_DSC6651

Senast överförda74

Och eftersom vårt flyg blev inställt åkte vi först hemåt på måndag eftermiddag. Dock tänkte det gå riktigt tokigt eftersom tåget till Amsterdam gick sönder så vi blev två timmar försenade ungefär. Vi fick springa till gaten och hann precis med. Svettigt värre.

Nu sitter jag på ett hotellrum i Jakobstad och tänkte snart gå ut för att se mig omkring i staden. Har nästan jobbat klart för dagen så nu behöver jag lite frisk luft. Hejdå ❤

En kommentar på “Bryssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s