Söndag i Bryssel

Instasize_0403211919

Instasize_0403212016

Instasize_0403212104

Instasize_0403211835

Instasize_0403211654

SöndagsBryssel var det bästa Bryssel jag sett. Vi började dagen med kaffe, croissant,  pain au chocolat och färskpressad juice på ett bageri, perfekt start. Sedan promenerade vi runt på place jourdan torget, köpte färsk frukt och tittade på alla fina blommor. När vi fört hem frukterna gick vi till Flagey där det varje lördag och söndag är stor marknad. Vi handlade blommor, åt ostron (första gången i livet för mig), drack champagne och njöt av solen och stämningen. Brevid marknaden finns Belga som är en super populär uteservering, så ganska tidigt gick vi dit för att få bord. Där satt vi sedan i typ fyra, fem timmar, så skönt ❤

Nu är det dags att stiga upp och starta sista dagen, tåget mot Amsterdam går på eftermiddagen. Ska äta en sista croissantfrukost, köpa choklad och insupa allt vi kan av Bryssel. Imorgon väntar en jobbresa till Österbotten, ska vara borta hela resten av veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s