Gröten

_DSC6354

God morgon! Tips på supergod kombination: Banan, jordnötssmör och lönnsirap på havregrynsgröten. Idag har jag liksom igår en lite stressig dag så jag ska åka till kontoret en timme tidigare än vanligt så att jag hinner få undan så mycket som möjligt att både jobb och skolarbeten. Kämpar med sista kurserna innan kandidatexamen och vill verkligen inte att någon ska bli underkänd. Nästa vecka ska jag sitta med uppsatsen hela veckan, vill ha den så klar som möjligt innan vi åker till Bryssel den 31 mars.

_DSC6346 (2)

Ha en bra dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s