Interpedia

Senast överförda67God morgon! Se vad fina rosor jag fick av Rasse igår, kvinnodagen till ära.

_DSC6319Igår tillbringade jag också flera timmar på stan och försökte få lite saker gjorda. Bl.a. åkte jag runt hela Helsingfors med min Tiger of Sweden väska för att försöka hitta någon som kan reparera den. Inte ett enda ställe (av 4) tog emot den :(((((((((

_DSC6323Men lyckades fixa ett av mina ärenden, att köpa en kalender. Skrev på arbetskontrakt för Interpedia igår så den 2 maj börjar jag jobba där. Tjoho!

 

En kommentar på “Interpedia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s