Fredagsmys

Senast överförda64

Mindre bra dag hittills, men nu blir det bara bättre för jag har fixat fredagscharkisar och fredagsskumpa! Mys att gå på delikatessen en fredag eftermiddag med alla andra personer i världen, men fick i alla fall allt jag skulle ha. Nästa gång går jag till Lidl, bättre och billigare. Ikväll kommer min bruuuur och hans flickvän hit till oss för att hjälpa med köksmåleriet. Glad fredag!

Ps. På bilden ser man det avklippta håret. Jag sa att hon skulle ta ca 10cm, känns som att hon tog 3. Men det kan va bra att ha lite längre hår när vi ska på årsfest nästa helg. Annars skulle det vara svårt att få det uppsatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s