Vuxenpoäng

DSC_0349

Den här veckan har varit all about vuxenpoäng. Idag var vi på banken och öppnade två gemensamma konton plus att vi på vägen hem beställde ett plussa kort till mig. Har aldrig förstått mig på alla de kort som man kan ha för att samla bonus, så har helt enkelt skitit i dem. Men nu är det alltså ändring på det.  Dessutom har vi fortsatt med köksrenoveringen och på fredagen ska vi göra väggarna tapetseringsfärdiga.

Nu ska jag förbereda chiapudding inför imorgon. Tycker om att man kan köpa chiafrön i lösvikt från punnitse&säästä, man använder ändå så lite av dem åt gången så det är supersmart att inte behöva köpa en hel påse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s