Morotskaka

Senast överförda58Igår bakade jag en morotskaka, trots att vi inte har något kök. Soffbordet agerade köksbänk och det enda som egentligen behövdes i köket var ugnen (som fortfarande är kopplad). Väldigt gott blev det, speciellt frostingen. På den ena bilden kan ni se en bit kaka framför en äckligt dammig krukväxt och på den andra bilden kvällens mysoutfit. Mitt hår är superdupertrött just nu, men bokade frissatid idag så man får ju hoppas att det blir bättre. Nu är det slut på skärmtid för idag, ska istället läsa lite för att koppla av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s