24h

IMG_20160124_205204

Mest otippade helgen på länge! Igår morse skrev jag och Jelly och Anna som vanligt på vår whatsapp grupp, denna gång om hur de ska fira sin socionomexamen. Det ena ledde till det andra och så satt jag på planet mot Stockholm för att fira tillsammans med Jelly och hennes familj. Vi hade 24 supermysiga timmar med supergod mat, mycket bubbel, chill och en tur till Mall of Scandinavia. Köpte en star wars mugg till Rasse från Disney butiken, skulle ha köpt allt där inne om jag var rik. Nu ska jag krypa ner i nybäddad säng, gos!

En kommentar på “24h

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s