New york, New york

Vi blev lite spontana igår och bokade en resa till New york. Vi satt och pratade om vart man skulle vilja resa om man fick välja vart som helst och så bestämde jag, mamma och syrran plötsligt att vi ska boka biljetter. Nu ska vi hitta ett bra hotell och sedan börja leta inspiration på vad vi kan göra på 5 dagar i det stora äpplet.Instasize_0118083837Har redan hunnit pinteresta lite new york, men det finns så sjukt mycket om den staden på nätet så man blir ju helt förvirrad. :)))

2 kommentarer på “New york, New york

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s