God Jul med flickorna

I år ordnandes vårt traditionella julfirande här i Gula huset med tre rätters, secret santa och massa härliga flickor. Till förrätt hade vi gravad lax, till huvudrätt fondue och till dessert julig chokladmousse med tranbär. Tog i princip inga bilder, och de få jag tog blev fula som stryk, men här får ni ändå ett par bilder från igår + bilder på några av de sjukt fina presenterna jag fick.

_DSC5451 (2)Mys!

Senast överförda51Lyxigt doftljus (<33333) och en dålig bild av dukningen.

_DSC5504Evas fantastiska konstverk!

_DSC5495Tack för härliga presenter! Fick dessutom tvål, choklad, galet kivoga pepparkaksformar, en disktrasa och så hade Johanna bakat maltlimpa som jag njutit av nu till frukost. Hade en så rolig kväll igår och jag längtar redan till nästa års julfirande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s