End of an era

En stormig helg i Norrköping är förbi. Sitter i bussen mot Stockholm därifrån jag flyger hem ikväll. Ska bli supergos att komma hem till Rasse men gode gud så jag älskar mina flickor som bor här i Sverige. Saknar dem redan och det är 35 minuter sedan jag lämnade Jelly. Tur att man kan resa hit relativt smärtfritt. Här får ni några bilder från helgen:

IMG_20151207_151229Fina strömmen.

Processed with VSCOcam På lördag hade vi Tour de chambre, dvs alla ordnade en aktivitet hemma hos sig och bjöd på mat/dricka. Vi var allt som allt i 6 olika chambres.

Processed with VSCOcam with f2 presetJag och Anna ordnade brunch hemma hos henne som första aktivitet. Temat var regnbågsbrunch.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sedan blev det jultema!

Processed with VSCOcam with f2 presetI chambre nummer tre var det mustacher, sangria och partyalias som stod på schemat.

IMG_20151205_190757Vidare blev det 90-tal och barnkalas.

IMG_20151207_152531I chambre 5/6 var det Danskt tema och Anna hade förberett en spännande lek…

IMG_20151207_150840Sista chambren var en powerhour chambre. Ölshots!

Sedan gick vi ut på priderallen och dansade hela natten lång. Sjukt kul! På söndagen var vi relativt pigga så vi lagade carnitas och kollade filmer. Nu är Norrköpings eran slut, i januari tar min klass examen och gänget delar på sig och flyttar till olika delar av Sverige. Så var det med det.

5 kommentarer på “End of an era

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s