Onsdagsmissen

För en halv timme sedan gick jag iväg mot bussen för att åka till skolan. När jag nästan var framme vid hållplatsen insåg jag att jag börjar först om 4,5 timme. Jahapp. Så nu är jag hemma igen och ska fila på min kandidat, ska lämna in den ikväll. Kanske ska koka en till panna kaffe också. Eller ta en kopp glögg. Svåra val en tidig morgon som denna.

_DSC5358

Har fått in lite till saker i rummet. Dock inte listerna ännu, hehe. Framför det där hålet i väggen där det står en ful tvättkorg ska det komma en slags gardin så man inte behöver titta på eländet. Och så ska Aalto pallarna få sig med slipmaskinen för att ta bort fläckar. Ja, en taklampa vore ju trevligt också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s