Ingenting

Har absolut ingenting att blogga om. November är en sällsamt tråkig månad detta år. Har varit förkyld de senaste dagarna, försöker skriva min kandidat (går så sjukt dåligt just nu) och flyttar så mycket vi hinner vid sidan om alla vardagsmåsten. Jag hoppas att bloggmotivationen skjuter i höjden när jag väl flyttat in i gula huset och får fixa i ordning där. På måndag gäller det. Lampan nedan har jag funderat på att inhandla när jag åker till Sverige nästa vecka, den är från Lagerhaus. Ska nu kämpa på de sista dagarna av november, hej.

81841807

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s