Lunch @ Birri

IMG_20151124_141933

Vaknade lite före sex i morse av att mitt huvud var totalt mos och kunde inte andas pga snuva. Stängde av väckarklockan och sov ett par timmar till. Och oj vad jag behövde det. Fick en lugn morgon så jag kunde förbereda mig för en intervju på min blivande praktikplats. Var sjukt nervös, men allt gick hur bra som helst. Trots att språket är huvudsakligen finska så kändes det super och jag tror jag kommer trivas utmärkt på Interpedia. Efter mötet lunchade jag på Birri med Roberta och nu sitter jag i skolan och försöker jobba vidare med min kandi. Sådant denna tisdag.

En kommentar på “Lunch @ Birri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s