Skumpa & tårta

_DSC4874

Senast överförda47

_DSC4879

Hade några vänner på skumpa och tårta igår, mest för att umgås, lite för att fira min födelsedag. Fick massa fina paket och njöt så mycket av att ha härliga människor runt omkring mig. Bästa kvällen på länge. Serverade den super prisvärda skumpan Amalia och till den Hennickehammers godistårta samt en klassisk blåbärspaj. Hennickerhammers är en tårta som är fullproppad med choklad och nötter och bakas helt utan mjöl. Älskar den! Idag är jag i Esbo hos mina föräldrar och bakar några tårtor samt macroner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s