Fredagsuppdateringen

IMG_20151009_092902

IMG_20151009_092816

Hej fredag! Har jobbat morgontur (start hemifrån 06) hela veckan. Trööööött! Men nu är det helg och inte vilken helg som helst. Ikväll blir det skumpa på Drumsö, imorgon ska jag baka hela dagen och på söndag är det min systers konfirmation och dessutom min födelsedag. Fest veckoslut! Idag efter jobbet gick jag på galnisarna och satt sedan och fördrev tiden i morgonsolen på domkyrkans trappa. Snart börjar kinesiska lektionen, hörs senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s