Andra gången gillt

IMG_20150930_172737

För några dagar sedan satte jag igång med kandin igen och nu har jag läst ut den andra boken jag ska analysera. Så jäkla tung läsning, men genom läsandet har jag blivit mer taggad på att få presentera en uppsats som verkligen kan bevisa något som jag vet att inte alla professorer tycker är sant. Det skulle vara så coolt tycker jag. Jag är på god väg i alla fall.

Nu ska jag ut på pw med Ale, synd att alla mina sportkläder är i gula huset så jag får gå i jeans och vanlig tröja. Skönt.

En kommentar på “Andra gången gillt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s