En bra dag

IMG_20150917_145918

IMG_20150917_145001

Ett par selfien dagen till ära. Hej på er alla, hoppas ni är glada. Min dag har hittills varit väldigt gemytlig, trots att jag inte gjort något speciellt. Jobbade morgontur som vanligt, sedan gick jag på stan en stund (HM hade rea så det blev en del shopping där) och så träffade jag Karre vid uni café där vi åt lunch. Efter det blev det skola ett par timmar och nu börjar råpluggandet inför morgondagens tent. Denna vecka har jag och Rasse myst ganska mycket på Drumsö eftersom det verkar bli flytt härifrån ganska snart. Får ta vara på det så länge man kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s