Tisdag

IMG_20150825_095702

Jaha då är det väl officiellt höst. Det var mörkt när jag åkte till jobbet imorse och det doftade starkt av gamla äppel. Det är också sista veckan innan studierna sätter igång på allvar och jag hoppas att detta är sista året jag går på soc&kom. Härom kvällen tänkte jag på vad jag skulle säga om alla ”makthavare” på min linje satt framför mig. Det var inga vackra ord. Nå, jag försöker ha en god inställning trots allt så att gå tillbaka känns ändå ganska ok.

Har nu njutit av netflix och frukost i soffan och måste så småningom in till stan för att lämna tillbaka en bok till bibban som är försenad. Ha en god dag!

4 kommentarer på “Tisdag

 1. Varför trivs du inte på soc&kom? Hade funderat på att ta mitt biämne därifrån men om det är helt helvetiskt känns det inte så lockande… :/ beror väl på linjen också antar jag… Hoppas det blir bra i vilket fall, kram!

  Gilla

  1. Hej! Jag tror att det beror jättemycket på ämnet, kan ju hända att de andra linjerna har det bättre. Jag trivs inte eftersom jag upplever att stämningen är väldigt spänd, att lärarna går på tå runt varandra trots att någon har betett sig dåligt och jag har upplevt att vissa professorer är väldigt nedvärderande. Det känns som att de inte bryr sig om sina studerande så mycket som de borde göra, deras intresse verkar ligga i att få utveckla sin egen forskning och inte mycket mer. Det fungerar helt enkelt inte.Dessutom har jag fortfarande inte sett skymten av de 100 studiepoäng jag gjorde i Sverige trots att det är lag på att jag ska få dem tillgodo.

   Men som sagt, det här är ju bara mina subjektiva åsikter och upplevelser. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s