Stackars Rasse

Jag tycker så synd om Rasse. För ett par veckor sedan fick tog han bort 13 stygn från benet som han fått efter en olycka. Igår på kräftisen direkt efter att vi tagit vårt första glas skumpa hade vi stafettlekar och i den första rundan krockade R och en annan. Ett djupt sår i hakan resulterade i att vi fick åka in till Salo sjukhus för att köa i lördagsrusningen. Några stygn rikare (och flera timmar senare) åkte vi tillbaka till kräftisen på Kimito och kunde trots omständigheterna njuta av kvällen. Men så typiskt!

IMG_20150809_205654Vi höll humöret uppe ändå. Här är jag, Rasse och Nilla, som ordnande kräftisen, på baksätet i bilen, påväg till Salo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s