Yellow House Brewery

_DSC4321

Ölbryggandet här hos Rasse blir allt roligare att följa med då det testas massa nya saker hela tiden. Snart anländer en maskin på posten som ska underlätta och försnabba processen, ska bli mycket spännande att testa den.

_DSC4408

Här är produktionen hittills. Scottish ale, IPA, Saison, Vete öl, Belgisk ale, smaksatt Vete öl och Single hop APA. Dessutom har en mjödaktig öl producerats, dock smakar den ännu ganska illa. Vi hoppas alla på att den ska bli bättre bara den får lagras lite.  Annars har alla varit jättegoda, speciellt tycker jag om Snabbisen dvs. Saisonen. Jag och Rasse har vid sidan om även bryggt en sats mjöd som ni nog har sett på vappen bilderna och den andra satsen av Linns & Rasses mjöd är nu igång. Den blir lite annorlunda då den har både citron och lime plus ingefära. På söndagen ska den flyttas till sekundär jäsning.

Det var det från bryggstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s