Vappen vol. 2

Här kommer ett gäng bilder som är tagna med riktiga kameran:

_DSC4483

Vår 2015

_DSC4583

Vår 20151

_DSC4470

Sitter i skolan och ruttnar så kan lugnt säga att det piggar upp att titta på dessa bilder. Funderar på när man nästa gång kan ordna garden party?

Annars kan jag ju säga att livet är fruktansvärt bra just nu. Har endast min kandidat på gång, vilket betyder att jag kan välja mina arbetstider själv. Sedan jobbar jag antingen morgon eller kväll 4-5 dagar i veckan. Har alltså ganska mycket tid över för att bara njuta. Intalar mig själv varje dag att jag inte behöver ta livet så himla seriöst hela tiden, det brukar hjälpa mig att slappna av. Nu tillbaka till skolarbetet, ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s