Påsk 2015

_DSC4005

_DSC4022

_DSC4030

_DSC4042

En efterlängtad lande vistelse blev äntligen verklighet nu under påsken. På torsdagen packade vi bilen med mycket mat och trevliga människor + hund. Dagarna präglades av fiske, bastubad, sällskapsspel, slappande, påskägg och god mat. Under de senaste två dagarna har jag jobbat lite och på onsdagen börjar skolan igen. Usch, det är verkligen hemskt att ha en klump i magen varje gång man ska ta sig till skolbyggnaden… Men nu ska jag njuta av en ledig och solig (!) dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s