En helt vanlig onsdag

IMG_20150325_195601

Min onsdag har präglats av en föreläsning, jobb som vikarie, lång och skön promenad med Ale och nu lite vardagsmat till middag. Kycklinglår och en potatisgratäng som jag bara stoppade in i ugnen, allt på samma gång. Läste ut Keplers nyaste medan jag väntade på maten och jag kan säga att det kändes bra att äntligen läsa en bok som jag orkade med trots hektiska dagar. Det är nog bara en bra deckare som kan få mig att läsa ut en tjock bok på tre vardagar, annars är det bara på somrarna jag har ro till det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s