Torsdag

IMG_20150319_090618

IMG_20150319_102400

Satt i ett tomt klassrum och väntade på att seminariet skulle börja innan jag insåg att det nog inte kommer någon annan. MEN, jag är glad ändå. Hann äta en härlig frukost imorse, första gången sedan jag började studera i Finland är jag motiverad (lite i alla fall), jag har kommit igång med kandin, solen skiner och bara jag skrivit lite skola till så ska jag till Rasse för att bara njuta resten av dagen, kanske gå en runda i växthusen. Som ni ser på bilden ovan så har odlingen kommit igång och det betyder att det är vår på riktigt. De två kommande veckosluten har jag dessutom galet roligt program inplanerat. Kram på er!

2 kommentarer på “Torsdag

  1. Men skoja inte vilken vårkänsla när man ser att odlingen kommit igång! Hoppas du får en bra dag i solen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s