Hejdå mobilis

Senast överförda39

Fina tulpaner hos mamma och pappa.
Som vanligt så flyger dagarna förbi och jag kan inte fatta att jag redan är igång med kandidatuppsatsen. Alla som jag känner är nog ytters bekanta med att jag inte trivs särskilt bra där jag studerar nu, men med rätt handledare tror jag att det kan bli roligt att få skriva denna uppsats.

Tråkiga saker som händer i mitt liv är att jag igår tappade min telefon i toaletten. Den är inte sig lik längre och jag har verkligen inte ha råd att köpa en ny just nu, men vad kan man göra. Glad tisdag på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s