Lördag 14/2

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne! Vi har haft en härlig första hela dag här. Utforskat området, hängt vid poolen, ätit glass vid stranden och avnjutit en god två rätters middag ute på en helt ok restaurang. Nu sitter vi på altanen och spelar kort samt utnyttjar hotellets wifi. Snart blir det nog läggdags så att vi orkar upp tidigt. Tror dock inte att det blir något problem, vaknade idag första gången före kl.4 hehe. Jetlag ni vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s