Busy day

Processed with VSCOcam with c1 preset

Väckning klockan sju idag följt av fem timmar i skolan med statistik och forskningsmetodik. Tur nog så skrev Ale och frågade om vi skulle ta en pw i solen och det var exakt vad jag behövde efter att ha ansträngt hjärnan i så många timmar. En och en halv timme senare känner jag mig som en ny människa. Ska värma en stor portion mat och sedan blir det jobb resten av kvällen. Jag märker att jag hinner göra himla mycket mer under dagarna nu när Rasse ligger i Brasilien och solar sig. Dock ska det bli helt fantastiskt att få hem honom igen om en vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s