Tip top

IMG_20150111_093742

IMG_20150111_095803

Igår blev en super lyckad spontan kväll som började med middag hemma hos Sara och Roberta. Vi lagade asiatisk lax som blev supergod, tipzzz! Jag, Robban och Eva fortsatte sedan med några timmar på Brewdog där det visade sig vara lite svårt att få sittplats, men när vi äntligen fick ett bord var det ytterst härligt att umgås på det stället. Sedan hände det som aldrig händer mig nuförtiden, jag blev sugen på att dansa. Jag och Robban gick därför till Presto, mötte upp Sara och dansade loss riktigt länge. Ville aldrig att det skulle stänga. SÅ BRA KVÄLL!!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s