Mattan

_DSC3164

En ytterst hastigt tagen bild av mattan som nu är på plats. Beställde den för ca en vecka sedan och idag hämtade jag paketet. Som vanligt är jag lite tveksam till nya saker, men tror att jag vänjer mig. Nu skulle jag vilja byta ut det enorma vita soffbordet mot två små bruna 50-tals bord i olika höjd, för trots att det är sjukt praktiskt med stort soffbord så tar det ganska mycket plats. Nu ska jag åka till skolan, ladda ner ett par artiklar och sitta i bibban och läsa några timmar.

6 kommentarer på “Mattan

  1. Jätte fin matta! Vi kunde tänka oss att komma och inspektera den på nära håll här nåttag med Enja 😉 Har du några lediga dagar/förmiddagar/eftermiddagar på kommande?

    Gilla

  2. I like very mucho! Och jag tänkte faktiskt senast jag var där att jag också skulle vilja ha ett stort soffbord istället för kistan jag har 😀 mycket mer praktiskt!

    Gilla

  3. Äh, fröken är nu sjuk så jag tror att vi sitter hemma åtminstone ett par dagar o på onsdag har vi proggis. Måste återkomma!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s