Kvällsmål

Skulle jobbat kväll idag, men det blev inställt i sista sekund så det jag har gjort är pyttelite skolarbete och ganska mycket häng med min nya bästa vän Netflix. Så bra julklapp, tack brorsan! Lagade banan-mandel plättar till kvällsmål och de blev faktiskt supergoda.

_DSC3089

Lagade plättarna exakt som vanliga banan plättar, men tillsatte 0,5 dl mandelmjöl, lite mjölk och vaniljsocker. Imorgon är det dags att möta vardagen igen och jag har en lång to-do lista som jag ska försöka bocka av. Tack för detta fina jullov, nu börjar 2015 på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s