Ensamtid

Senast överförda32

Har inte varit hemma under de senaste dagarna utan tillbringat ledigheten med familjen hos mamma och pappa. Jag har märkt att jag inte är särskilt bra på att vara ensam, men nu medan Rasse är borta ska jag ta vara på tiden och öva mig i ensamhetens konst. På min vision board för 2015 är ett av målen att bli mer självständig.  För att trivas så bra som möjligt har jag gjort hemmet lite mysigare, bl.a. genom att hitta platser till alla fina julklappar som pälsfilten på soffan exempelvis.

Nu ska jag slå på Netflix och gosa med min päls.

En kommentar på “Ensamtid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s