Äntligen lördag!

_DSC2824 Senast överförda29

Jessus vilken skön dag jag har haft hittills. Vaknade vid halv tio, chillade i sängen framför gamla avsnitt av Svensson, Svensson till klockan elva, gick ut och tittade på havet, köpte hem färskt bröd, grönsaker och frukter, njöt av fantastiskt god frukost/lunch, läste ett par kapitel forskningsmetodik och nu ska jag placera mig i soffan framför tv serier tills det är dags att ta tag i livet igen. Ska åka och se Finlands lucia och därefter gå på inflyttningsfest.

Njut av veckoslutet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s