Chiapudding och vispgröt

Senast överförda27
Roliga och goda alternativ till morgonmålet/mellanmålet/kvällsmålet. Jag använde Jennys recept när jag lagade chiapuddingen, men jag använde mandelmjölk istället för sojamjölk och tillsatte också vaniljsocker. Alltså, 2 dl mandelmjölk, 2 msk chiafrön, lite vaniljsocker för smakens skull. Rör om, ställ i kylen över natten och njut följande morgon. I min mun var den fortfarande väldigt smaklös, men jag fyllde på med frukt och bär medan jag åt.

Vispgröten lagade jag i slutet av veckan med hjälp av mormor som lagar den godaste vispgröten i världen. Jag är nöjd med resultatet och ska nog laga en sats till snart.

En kommentar på “Chiapudding och vispgröt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s