Vasa

IMG_20141126_150152

Det senaste dygnet har jag tillbringat i Vasa med min käre bror. Galet roligt har vi haft det och förvånansvärt mycket har vi hunnit göra. Igår åt vi plockmat till lunch, promenerade en sväng i regnet, lagade sjukt god middag, spelde beerpong ungefär 4 timmar och kom till slut till Ollis där vi dansade en stund. Idag har vi sett en film, promenerat i solen, shoppat en ljusstake, lagat pollo limonello och åkt till bland annat Replot bron. Sitter nu i tåget och ser verkligen inte fram emot den stundande resan. Verkligt härligt dygn har jag i alla fall haft tillsammans med världens bästa bror. Tack för det Benjamin!

En kommentar på “Vasa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s