Viner

Idag investerade jag i två viner, Manso de Velasco årgång 2010 och Milmanda årgång 2010. Båda är Torres viner, Manson från Chile och Milmandan från Spanien. När jag var på mat- och vinmässan tidigare under hösten så fick jag smaka på båda två och blev ytterst förtjust. Milmandan, som är ett vittvin får gärna lagras 4-6 år och Manson blir bäst efter en lagring på ca 10 år.

Senast överförda26

Jag passade på att köpa dem idag eftersom jag åkte på Tallinn kryssning med jobbet och båda vinerna är betydligt förmånligare på båten än i land. Milmandan finns inte ens i Alkos sortiment.

Annars så händer inte mycket, ska stiga upp 5:30 imorgon för att åka på jobb och därför behöver jag sova nu. Glad söndag kväll!

En kommentar på “Viner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s